The north face jacket on sale, North Face Sale online. The cheap north face jackets jackets is a straightforward,comfortable,all around fleece for winter climates.

Vanliga frågorna

 1. Hur lång är leveranstiden? Vi räknar med en leveranstid på 2-3 veckor från det att vi fått in ditt material (fingertryck , teckning eller fot/hand). Varje smycke är ett konstverk som vi gör för hand. Vi vill lämna ifrån oss ett perfekt smycke. Har du bråttom att få smycket till ett visst datum, meddela oss det så kan vi säkert ordna det!
   
 2. Kan jag komma till er och beställa mitt smycke? Nej det går tyvärr inte längre.
   
 3. Jag har nickelallergi, tål jag era smycken? Ja! Alla våra berlocker och länkar är nickelfria och är gjorda av 999 finsilver (99,9% silver). Kedjorna är av 925 Sterling Silver (92,5% silver)
   
 4. Jag har misslyckats med fingeravtrycket och har ingen lera kvar, vad gör jag? Ring oss så skickar vi mera lera.
   
 5. Jag vill ha en annan form på min berlock än de ni har, kan jag få det? Ja det går bra! Ring eller maila hur du vill att den ska se ut så ordnar vi det! 
 6. Har ni någon butik? Nej vi har ingen butik
   
 7. Hur gammalt måste mitt barn vara? Det finns inga regler för vilken ålder som är bäst för att ta finger eller hand/fotavtryck.
   
 8. Jag är verkligen nöjd med mitt smycke. Jag skulle vilja beställa ytterligare en  berlock med samma avtryck. Måste jag göra om trycket? Nej, bara om du vill. Vi sparar alla avtryck i 12 månader. 
   
 9. Mors dag, Fars dag, Julafton… vad är det för sista dag för beställning? Vid den typen av högtider behöver vi få in ditt underlag i god tid för att hinna med. Vi noterar på hemsidan deadline för varje högtid.
   
 10. Gör ni verkligen berlockerna för hand? Absolut! Vi formar, polerar och slipar alla berlocker för hand. Det är ett genuint handarbete och vi vill att de ska se handgjorda och unika ut.
   
 11. Jag vill bara beställa berlock utan länk? Det går bra! Gå in på enbart belock och gör din beställning
 12. Varför missfärgas silvret och blir svart? Silver missfärgas lätt och anledningen är svavel. Svavel förekommer i många sammanhang; i luften, på huden, i maträtter, på målade ytor, i tyger, plaster, cigarettrök, fossila bränslen, gummisnoddar osv. I dagligt tal säger man att silvret oxiderar. En del människor utsöndrar svavel på huden. I vissa fall beror det på att personen medicinerar. Luftfuktigheten har stor betydelse för hur snabbt silversulfiden tillväxer. Ju högre relativ fuktighet i luften desto fortare bildas sulfiden. Förvara inte dina silversmycken i badrummet!
 13. Vad är avtryckskit? och hur beställer jag det?
  Det är rena trolleriet!
  Du gör fantastiska, perfekta färgavtryck utan kladd, färg eller fläckar! Du bara stryker barnets hand eller fot med vår lilla servett, som innehåller ett osynligt bläck. Tryck sedan handen mot vårt specialpapper (2st A4 papper medföljer i kittet), så framträder avtrycket inom några sekunder.
  Du kan beställa endast ett avtryckskit för dig som ska åka till BB och inte vill beställa ett smycke! Färgavtrycket kan du spara som det är, eller använda till inbjudningskort till dop eller rama in till en vacker tavla! Passar alldeles utmärkt även till stora barn!

  Beställ genom att gå till Övriga produkter och klicka på "avtryckskit"